Mikroni-Kiitotie™

Tee vierailijoistasi asiakkaitasi tehokkaammin

Mikroni Kiitotiessä™ suunnittelen ja toteutan asiantuntijapalvelullesi viikossa myyvän laskeutumissivun, jota voit helposti muokata ja monistaa itse.

Muuta asiantuntemus rahaksi tehokkaammin

Selkeä ja nykyaikainen laskeutumissivusto muuttaa sivustosi vierailijoita tehokkaasti asiakkaiksesi. On tärkeää, että ne herättävät asiakkaan luottamuksen, joten itse kasaan sähelletty laskeutumissivu voi pahimmillaan karkottaa asiakkaan.

Toteutan avaimet käteen-periaatteella laskeutumissivun yrityksellesi. Teidän tarvitsee toimittaa pelkästään brändimateriaalit jasisällöt. Voin myös ulkoistaa sisältöjen kirjoittamisen copywriterille puolestanne.

Tämän jälkeen suunnittelen muutaman eri idean. Näistä pääset valitsemaan suosikkisi, jonka jälkeen hion sen timanttiseksi laskeutumissivustoksi.

Kiinteä ja läpinäkyvä projektihinta

Tiedät aina paljonko projekti loppupeleissä tulee maksamaan. Ei ole sinun tehtäväsi arvioida kuinka monta tuntia satun upottamaan projektiisi.

Helppoa muokata WordPress-alustalla

Toteuttamani verkkosivustot ovat aina responsiiviset ja saavutettavat. Sisältöjä on helppo muokata ja monistaa, ja säästät aikaa ja hermojasi.

Keskity vain työhösi, minä hoidan loput.

Ei turhia palavereja. Sinun tarvitsee vain hyväksyä tarjous ja toimitta brändimateriaalit sekä sisällöt. Sitten valitse yksi suunnittelemistani ideoista ja hyväksy lopputulos.

Monistettava
sivupohja

Voit luoda sivupohjan avulla loputtomasti brändisi mukaisia laskeutumissivuja. Mikroni Kiitorata™ soveltuukin täten loistavasti webinaareihin tai avoimiin koulutuksiin.

Palvelu soveltuu sinulle jos:

  1. Myyt asiantuntijapalveluita, kuten konsultointia, sparrauksia tai koulutuksia
  2. Et etsi helposti hajoavaa halppisratkaisua
  3. Haluat brändiäsi ja palveluitasi edustavaa laadukasta jälkeä
  4. Arvostat pienen toimijan nopeaa ja ketterää asiakaslähtöistä palvelua

Oletko valmis tehostamaan myyntiäsi?

Ota yhteyttä, niin aletaan hommiin!

Siirry takaisin sivun alkuun